چگونگی برخورد با خانواده همسر

با عرض سلام و خسته نباشی

من هفت ساله ازدواج کردم و یک دختر شش ماهه دارم. خانواده همسرم از ابتدای زندگی با پسر من سرسنگین بودن و برای دخترشون ارزش قایل بودن و همیشه از او دفاع میکردن..بارها شده بود همسرم را جلو من کوچک میکردن و من ناراحت میشدم.ولی چیزی نمیگفتم. البته با من بحث نمیکنن و زیاد تو زندگیم دخالت نمیکنن. مشکلی که منو اذیت میکنه اینه که مادرشوهرم اهل دعوت کردن نیست و میگه هر وقت خودتون خواستید بیاید و ماهم از اول خودمون میرفتیم  بهشون سرمیزدیم. ولی اونا نمیان خونه ما و باید حتما دعوت بشن..تا اینکه دخترم بدنیا اومد و دو ماهی گهگاهی میمدن سرمیزدن. ولی الان اصلا نمیان سر بزنن و باید حتما ما بریم و همسرم از مادرش گله کرد گفتن ما از اول همینطور بودیم و اهل دعوت کردن نیستم. ماهم دیگه کمتر اونجا رفتیم ولی هر بار هم تیکه مینداختن که نمیریم اونجا. البته واسه دیدن نوه شون مشتاقن نه ما. ...حالا قصد دارم کلا نرم اونجا چون وقتی میرم سرسنگین رفتار میکنن و با خودم میگم چرا همش من باید بدون دعوت برم. بنظرتون راه درستیه و اینکه چه جور باید باهاشون برخورد کنم..؟ اینم بگم که اگه یه ماه هم نریم یه زنگ نمیزنن که کجایید و چه خبر درصورتیکه با دخترشون مرتب در تماس اند.. همسرم هم باهاشون میانه خوبی نداره و اگه نصیحتا من نبود تا حالا باهاشون قطع رابطه کرده بود.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیزم، داشتن رابطه با خانواده های نزدیک یکی از منابع حمایتی خوب به حساب میاد که در صورت حسنه بودن میتونه تاثیر خوبی در روحیه شما و داشتن این منبع حمایتی باشه ، اما از طرفی حفظ شان و عزت نفس شما در رابطه هم مهمه و بایستی به این نکته توجه کنید بنابراین به دنبال راهی باشید که هم در اون میزان متعادلی از رفت و آمد رو با خانواده همسرتون داشته باشید و هم از طریق بیان کردن خواسته هاتون سعی کنید که به طور مستقیم دلیل رفت و آمد کمتر خودتون رو به اونجا توضیح بدید، به طور مثال خواسته تون این هست که از چند باری که شما به منزل مادر همسرتون میرید اونها یک بار شما رو دعوت کنند و بگید که این بیان کردن شما رو خوشحال میکنه و احساس بهتری به شما میده، در صورتی که خواسته تون محقق نشد و همچنان احساس ناخوشایندی از برخوردی که با شما میشه داشتید ارتباط رو بدون قطع کردن تنها با توضیح دلیل حداقل رفت و آمدتون به اونجا توضیح بدید اما ارتباط خودتون رو با ارتباط خواهر همسرتون و مادرشون مقایسه نکنید که باعث ایجاد مقاومت و دلخوری در خانواده ها نشه. موفق باشید