تجاوز جنسی و حمایت از دختر

سلام.چطور می تونم از دختری که ازش سو استفاده جنسی میشه حمایت کنم ؟ این دختر با هیچ کس راحت نیست متاسفانه و من از روی تغییر رفتارش متوجه شدم لطفا راهنمایی ام کنید در این مورد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
چطور شما از روي رفتار متوجه اين موضوع شديد ايا جز تغيير رفتار حرفي هم زده شده از سمت ايشون يا اين تصور شماست كه علت تغيير رفتار سو استفاده جنسي است .
دوست عزيز اين موضوع به شدت موضوع مهمي است و دقيقا مثل كار كردن با لبه شيشه است و هر حرف يا حركت ممكنه باعث اتفاق بدي بشه تنها كاري كه شما ميتونيد انجام بديد اينكه اگر با شما احساس نزديكي ميكنه سعي كنيد بهش نزديك تر شويد و اعتمادش را جلب كنيد و بدون موشكافي و كنكاش زياد براي فهميدن علت تغيير رفتار ازش حمايت كنيد و تشويقش كنيد حتما به يك متخصص مراجعه كنه يا اگر تنها تمايلي نداشت خودتون همراهي اش كنيد.