عدم حمایت همسرم از من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 141 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام . همسر بنده با تمام خوبیهایی که دارند رفتاری دارند که بنده رو اذیت می کنه :

ایشون با خانواده خودش شدیدا رودربایستی داره و با اینکه سالهاست با من ازدواج کرده ، هنوز این اخلاق رو ترک نکرده حتی جاهایی که میدونه حق با بنده هست پا پیش نمیزاره که با خانواده صحبت کنه .... اخیرا مساله ای پیش آمد که از شما راهنمایی میخوام :

بنده دو دوره و در دو سال در نمایشگاهی هنری شرکت کردم و با اینکه خودم به خانواده همسر اطلاع رسانی کردم هیچ کدام ارزشی قایل نشده و نیامدند حالا برادر همسرم که مجرد هست و با خانواده زندگی میکنه برنامه هنری ترتیب داد و به ما هم گفت که بیاین من به همسرم گفتم وقتی خانواده تو برای من با این سن و سال ارزش قایل نشدن و نیومدن پس ما هم نباید در برنامه شرکت کنیم  و تو با نرفتن به خانوادت خواهی فهموند که من _ همسرت_ برای تو مهم هستم اما ایشون نپذیرفتن و بی من رفتن به اون جشن هنری ، حالا به شدت از دست همسرم ناراحت و دلگیرم و حس می کنم با مردی ازدواج کردم که اصلا پشت و پناه من نیست و من عاطفه و عمرم رو حروم این مرد کردم ... حتی قبل ترها ار همسرم خواستم در خفا با خانواده خودش حرف بزنه و به آنها اعتراض کنه که چرا برای همسرم ارزش قایل نیستید اما ایشون آنقدر رودربایستی و شاید هم ترس از پدر و مادر داره که این کار رو هم نکرد

شما بگید چه کنم؟ دلخوری من از دست همسرم بی جاست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل هنرمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،

من احساس شما را کاملاً درک می کنم و نظرم را خدمت تان عرض می کنم.

زن و شوهر، هر دو نياز دارند که از طرف خانواده های طرف مقابل مورد احترام و تأييد باشند. در اين بين، با توجه به بافت فرهنگی ما، حتی شايد خانم ها نياز بيشتری به همراهی همسرشان در معرفی قوی تر آنها به خانواده های خود داشته باشند. اين، نيازی طبيعی و مشروع است. به نظر بنده هم همسر شما بايد در محيط خانوادگی خودش کاملاً شما را حمايت کند.

اما در اين ميان، به چيزهای ديگری هم بايد توجه کنيد. زن يا شوهر نبايد به عنوان حمايت طرف مقابل، انتظار داشته باشند که او با خانواده خودش قطع رابطه کند. احترام همسرتان نسبت به شما در حضور خانواده اش يک مسئله است و دل مشغولی های شخصی او با خانواده اش، مسئله ديگريست. شما بايد بتوانيد اين دو را از يکديگر تفکيک کنيد.

اتفاقاً بايد او را آزاد بگذاريد تا در محيط خانواده خودش هر طور می خواهد رفتار کند. اما می تواند دلخوری های احتمالی شما را با خانواده خودش در ميان بگذارد و از آنها انتقاد کند که چرا مثلاً به غرفه هنری شما در نمايشگاه سر نزده اند.

هيچگاه نبايد موقعيتی ايجاد کنيد که همسرتان بين شما يا خانواده اش "انتخاب" کند. چرا که فشار زيادی را تحمل خواهد کرد و چون احساس می کند شما درکش نمی کنيد، از شما فاصله می گيرد. تنها در موارد نادر و بسيار جدی شايد لازم باشد که چنين انتخابی صورت بگيرد.

به طور کلی توصيه می کنم ضمن حفظ احترام و عزت نفس خود، تا جايی که می توانيد با خانواده همسرتان همراهی کنيد و هر رفتار ديگران را به خودتان نگيريد. اگر هم در يک جاهايی لازم می بينيد در جهت احترام به خود، مثلاً به فلان جلسه خانوادگی آنها نرويد، اين ايرادی ندارد.

بنا نيست زن و شوهر قسم خورده باشند در همه موارد در خانواده های يکديگر حضور پيدا کنند و هم نظر با يکديگر باشند.

اميدوارم پاسخ تان را داده باشم.

تجربه شما

حوصله داری ها ، نیامدند مهم نبست در کل به نظرم دیگه اگه خیلی برات مهم هست خب خودت بهشون بگو من سنم موقع ازدواج کم بود هی میومدم میگفتم مامانت این کارو کرد خواهرت اینو گفت شوهرم حرف قشنگی زد گفت یا خودت همون موقع واستا حرفتو بزن یا به من نگو  دیگه بهش نگفتم و خودم مشکلاتمو حل کردم به نظرم تو هم به اون جشن میرفتی و به خانواده میگفتی درسته شما قابل ندونستید ولی من از سر وظیفه آمدم و من خیلی خوشحال میشدم اگر تشریف می آوردین کار بدی کردی همسرتو تنها فرستادی