سلام روزتون به خیر من چند روز پیش گفتم که درد مثل پریود دارم و یک هفته عقب انداختم که تا الان شده ده روز و بتا صفر بوده  و این ماه ورزش کردم امروز دردام زیاد شد رفتم سونو دادم توی سونو بهم گفته تصویر یک کیست ساده با دیامتر ۳۳م م و یک کیست هموراژیک با دیامتر ۳۶ م . م در تخمدان راست مشهود است . مایع آزاد در کلدوساک خلفی رویت نشد این یعنی چی خطرناکه ؟ ظهر درد خیلی شدید داشتم طوری که انگار یکی لگنم فشار میده چکار کنم دکتر میرم اما دکترم الان نیست تا اربعین چه کنم من؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتوانید با پزشک دیگری مشورت کنید. بهتر است از نظر بارداری هم چک شوید و چون کیست دارید باید دارو بگیرید تا مشکل حل شود. از انجام فعالیت سنگین خودداری کنید. روز خوش