سلام من جلوگیری نداشتم حدود ۱ ماه پیش آزمایش خون و بی بی چک استفاده کردم هر دو منفی بود بعدش دو هفته پریود شدم روز چهارم قطع شد بعد از ۴و ۵ روز لکه بینی داشتم حدود ۵ روز بعد به پزشک مراجعه کردم رفتم سونو که کیست ساده در تخمدان راست داشتم قرص ضدبارداری نوشتن که استفاده کردم همون شب بالا آوردم آیا امکان داره که باردار باشم با این شرایط؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر با توجه به شرح حال ذکر شده منفی بودن آزمایش خون و پریود شدن خیر احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.