رژیم ساده لاغری

سلام من ده کیلو اضافه وزن دارم میخواستم ببینم رژیم ساده که خیلی سخت نباشه برای لاغری حداقل پنج کیلو هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ارادت
رژیمهای لاغری متعددی را با یک جستجوی ساده می توانید پیدا کنید که بسیاری از آنها به سلامت شما منجر نخواهند شد چون در یک رژیم غذایی هدف کاهش چربی های اضافی بدن شماست و نه صرفا وزن چون اگر فقط به عدد وزن نگاه کنیم ممکن است آب بدن و عضلات که کم شوند هم به پای رژیم لاغری گذاشته شوند لذا اگر قصد کاهش وزن دارید ابتدا باید بدن شما توسط دستگاه آنالایزر بررسی شود و میزان سوخت و ساز مشخص شود سپس با یک رژیم تخصصی و دقیق براساس الگوی درست خوردن مرحله به مرحله وزن شما کم شود و در صورت رعایت شما طی 3 ماه این 10 کیلو اضافه را از بین ببرید. از رژیمهای سرخود و اینترنتی پرهیز کنید.