دعوا داماد و پدر زن

سلام پدرم به من و خواهرام زمين كشاورزی داد و گفت تا سرگرم بشيد نه به عنوان ارث همين جوری ،شوهرم دو ساله همش بهم ميگه بايد به بابات بگی مال ما كمه و چرا بين من و خواهرام فرق ميذاری البته شايد يک يا دو متر مال اونا اضافه باشه هر چی بهش می گفتم زشته به حرفم گوش نميداد و پيش خانوادم جوری وانمود ميكرد كه خودم با اين موضوع مشكل دارم تا دو هفته پيش كه علنی پيش بابام بهش فحش داد كه تو فرق ميذاری و بين ما دعوا راه انداختی، فحش های بدی داد، طوريكه با بابام دست به يقه شدن اصلا خجالتم نمی كشيد بابامم منو اورد خونه خودشون الان دو هفته است ولی هيچ خبری ازشوهرم و خانوادش نيست، ما 5 ساله ازدواج كرديم و يک پسر 20 ماهه داريم با وجود اين كاراش من هنوز عاشقشم و امروز بهش زنگ زدم ولی جواب نداد بخاطر پسرمم شده نميخوام طلاق بگيرم ولی اون انگار دلش طلاق ميخواد كه خبری ازش نيست، اگه ميشه كمک كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
برای این که کار به اینجا نکشه لازم بوده خودتون با همسرتون صحبت کنید وقبل از این که این مسائل بوجود بیاد قوانینی رو بین خودتون تنظیم کنید که هیچ یک در مسائل خانوادگی یکدیگر ورود نکنید و هر دو رعایت کنید به هر حال این مسئله شما و پدرتون بوده که خود شما لازمه جرات مندانه از مواضعذخودتون  مراقبت کنید تا همسرتون مجبور نشه ورود کنه البته راه ورود به این مسئله هم پرخاش و دعوا نیست بلکه گفتگو کردن هست
به شما توصیه می کنم مهارت جرات ورزی و اعتماد به نفس رو فرابگیرید و بیشتر در مورد حقوق خودتون در خانواده بدانید چون گاهی ما حقوق انسانی خودمون رو نمی دانیم و تعاریف غلطی نیز از گذشت و صبوری و ...داریم که کار دستمون میده