اختلاف مادرزن و داماد

مامانم کمر درد داره. شوهرم و من رفته بودیم دنبالش بیاد خونه ما. بعد رفتیم جلو در مامانم بهش میگه من فعلا کار دارم با خانوم فلانی یک ساعتی باید وایسی تقریبا  تا اون ببینم کی میاد ببینمش بعد بریم. شوهرم هم کار داشت جلو در انقد به من غر زد که مادرت منو مسخره کرده این همه راه اومدم دنبالش میگه وایسا.من کار دارم. خلاصه مامانم بهم گفت حالا بیاید تو یک چایی بخورید شوهرمم لج کرد نیومد. مادرمم بعد که کارش تموم‌ شد اومد تو ماشین شروع کرد گفت به شوهرم با این اخلاقت لازم نکرده بیای دنبالم اصلا رامش نداری تو وجودت و.... شوهرمم به خاطر حال مادرم سکوت کرد فقط مادرم هم بم گفت بدبخت شدی شوهرت تعادل روانی نداره استرسی هست. منم حقیقتش دیدم رفتار شوهرمو استرس گرفتم حالم بد شد که نمیتونه آروم باشه برنامش به هم بخوره عصبی میشه. ولی پشت شوهرمو گرفتم بعدا به مامانم گفتم این همه راه بخاطر شما اومده شوهرم این حرفا چیه میزنی؟! گفت پس داماد و دختر به چه دردی میخوره وظیفشه بیاد اینکارارو کنه. مردم داماداشون همش خدمت میکنن بهشون و. شوهرم کلا یه چیز ریز بهم بخوره استرس میگیره من باید چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه در گفته هايتان عنوان كرديد كه شوهرتان در برابر مادرتان سكوت كرده اند و بی احترامي نكرده اند يک ويژگی و رفتار مثبت بوده است

نگذاريد حرف های مادرتان روی شما اثر بگذارد .بهترين كار را كرده ايد كه مقابل مادرتان از همسرتان دفاع كرديد و به ايشان بها داديد. خودتان را جای همسرتان بگذاريد و در نظر بگيريد كار مهمی داريد و بايد مدت نامشخصی هم منتظر بمانيد احساستان در در نظر بگيريد راهی است كه كمی همسرتان را درک كنيد

بايد با گفتمان مادر خود را متوجه كنيد وظيفه كسی نيست كاری را برای كسی انجام دهد و اگر كسی برايتان وقت ميگذارد دارد به شما احترام ميگذارد و بهتر است قدر دان باشيد .

مقايسه كردن افراد با هم كار درستی نيست و خواه ناخواه روی شما اثر ميگذارد .بهتر است با همسرتان صحبت كنيد خودكنترلی بيشتری در شرايط استرس زا داشته باشند