تنوع طلبی همسرم در رابطه

سلام. ببخشید شوهرم عاشق من در همه چیز هم ثابت کرده اهل خیانت هم نیست میدونم. فقط در رابطه جنسی خیلی تنوع میخواد من همه کار باهاش میکنم ولی موقع سکس وسطاش میره تو اینترنت یک فیلم مستهجن می بینه میگه حسم یک دفعه میره چون علاقه به رابطه ای داره که زمانش زیاد باشه مثلا دو ساعت بهش میگم میگه باشه دیگه نمی بینم واقعا هم نمی بینه ولی من میدونم که دوست داره ببینه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
عادت به دیدن فیلم های پورن در برخی از آقایان وجود دارد که ریشه در یک نوع اعتیاد به تماشای این گونه فیلم ها دارد . هر چند تماشای این گونه فیلم ها مطلقا توصیه نمی شود ولی منع مکرر آن هم می تواند مرد را حریص تر نماید ! پیشنهاد می کنم مدتی به این موضوع بی تفاوت باشید بلکه بتدریج کمرنگ تر شود . حساسیت زیاد شما مشکل را برطرف نخواهد کرد .