تنوع طلبی جنسی همسر

سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم که ذهنم رو مشغول کرده. شوهرم حین رابطه چندباری حرف زشت زد خب من دوست داشتم. و دید و ادامه داد تا اینکه دیدم چندبار پرسید رابطه رو بادیگران دوست داری منم مثل دیوونه ها میگفتم اره و... تا اینکه چند شب پیش باز پرسید گفتم نه گفت تو که میگفتی اره گفتم نه توچی؟گفت حالا که تو دروغ میگی منم دروغ میگم نه دوست ندارم. این یعنی اینکه آقا تنوع رو دوست داره و با کسی دیگه رابطه داشته باش. این فکر منو‌ مشغول کرده. یعنی شوهرم بیمارجنسیه که تنوع رو دوست داره؟ چیکارکنم تو روخدا کمکم کنید. امکان رفتن به مشاوره ندارم. زودتر جوابمو بدید ازنگرانی دارم میمیرم....

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
صحبت کردن حین رابطه و نام بردن اسامی افراد دیگر در رابطه یکی از فانتزی های سکسی به حساب می اید که فقط در حین رابطه اتفاق می افتد و در زمان عادی فرد از صحبت هایی که حین رابطه میزند خجالت هم میکشد ولی در حین رابطه برای برانگیختگی بیشتر است .من این فانتزی را تایید یا رد نمیکنم لکن موضوعی که مطرح است این است که هر فانتزی سکسی که دوطرف به انجام آن راغب باشند مشکلی ندارد مشکل زمانی مطرح میشود که یکی از طرفین دوست ندارد آن فانتزی را انجام دهد وطرف دیگر اصرار به انجام ان عمل یا رفتار دارد
در ابتدای صحبتتان گفتید خودتان هم از این رفتار استقبال کردید و تایید کردید سهم خودتون در این ماجرا را بپذیرید، در این صورت، پذیرش اشتباه همسرتون براتون ساده تر خواهد شد و راحت تر می تونید با اون کنار بیائید. تا وقتی که خود و رفتارهای خودتون رو عالی بدونید و رفتار همسرتون را مصیبت، نمی توانید با این قضیه کنار بیائید
همسر شما بیماری جنسی ندارند بلکه بخاطر تایید و همراهی شما این موضوع را در رابطه ادامه داده اند
استفاده از کلمات رکیک در رابطه مشکلی ایجاد نمیکند وبرای هیجان و لذت بردن بیشتر است لکن اگر نام بردن اسامی و ... شما را ناراحت میکند میتوانید در زمانی مناسب(هنگام نزدیکی اصلا زمان مناسبی برای صحبت کردن در این مورد نیست) و زمانی که حال همسرتان خوب هست در این مورد صحبت کنید وتوافق کنید که چه رفتاری را دوست دارید انجام دهید
فعاليت جنسي مناسب همانند هر فعاليت ديگري نيازمند کسب مهارت و آموزش است که متاسفانه کمتر بدان توجه مي شود .توصیه ما به زوجینی که در مسائل زناشویی با مشکل مواجه میشوند این است که به سکس تراپیست مراجعه کنند
با ارزوی بهترین ها