تنوع طلبی

سلام خدمت مشاوران عزیز نی نی سایت

ببخشید من یه مشکلی که دارم دوست دارم

تو سکس تنوع داشته باشم و با چند نفر تجربه کنم که این واقعا منو داره آزار میده

اصلا ولی ته دلم یک درصد راضی نیستم اینکار و بکنم بنظرتون چطور میتونم به نفسم غلبه کنم

و فقط با شریک زندگیم اینکار و بکنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد شغل آزاد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر
تنوع طلبی را هم می توان نوعی اعتیاد تلقی کرد در صورتی که از انجام این تنوع طلبی ها لذت می برید و اگر انجام نشود به نعوظ دست پیدا نمی کنید این یک اختلال و اعتیاد می باشد که حتما بایستی از یک روانشناس و درمانگر اختلالات جنسی  کمک بگیرید