شوهر تنوع طلب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 4857 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.

من 18 سالمه دوسال از دوران ازدواج ما میگذره و همسرم 26 سالشه ولی با این که خیلی وابستمه و خیلی میخواد منو منم به عنوان همسر همه کارهایی که یک همسر نمونه باید داشته باشه رو دارم از به خودم رسیدن تاجایی کهفکرشو کنین ولی تنوع طلبی شوهرم رو این وسط نمیتونم درک کنم حتی بهش میگم بریم پیش روانشناس یک بار اومد ولی بعد هرکاری کردم نیومد چطور میتونم خودم تو خونه کمی رامش کنم که به اون سمت نره یا اگه میشه کم تر بشه. اینو بگم توی مجردیش مادرش خیلی راحتش گذاشته بود منم تا حالا تو روش نگفتم ولی مقصر مادرش رو میدونم چون رو این یک مورد اصلا کار نکرد😥

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
رام کردن هرچند واژه مصطلحی در این زمینه هست اما در مورد شریک زندگیتون لازم هست به شکل مناسبتری برخورد کنید
سعی کنید از اصلاح فکر و ذهن خودتان شروع کنید تا به بهبود اوضاع منجر بشه
قطعا تربیت نقش مهمی در رفتار های الان همسرتان شما داره، اما شما هم میتوانید رفتار ایشون رو تغییر بدید و اصلاحاتی در ایشون ایجاد کنید
با توجه به اینکه شما بسیار جوان هستید مدتی زمان نیاز دارید تا با مسایل زندگی مشترک سازگار بشین، ابراز علاقه داشته باشید و همسرتان رو از شدت دوست داشتنتون مطلع کنید، همچنین ایشون رو از ناراحتی هاتون آگاه کنید

منظور شما رو از تنوع طلبی متوجه نشدم .آیا شما متوجه ارتباط ایشون با شخص دیگری شدین یا در مورد نوع ارتباط خودتان فرمودید
اگر موضوع خیانت هست حتما لازم هست اقدامات جدی انجام بدهید
اگر در مورد ارتباط خودتان فرمودید نیاز به زمان و تکنیک هایی برای سازگاری و مچ شدن با همدیگر رو دارید
اگر لازم هست که اطلاعات بیشتری در اختیار من قرار بدین تا بتونم بهتر راهنمایی کنم

تجربه شما

داداش منم خیلی تنوع طلبه با اینکه به گفته زنداداشم هیچی براش کم نمیزاره اما در سال ۱ الی دوبار باید مچش رو با کسی بگیره

با این افراد باید چیکار کرد؟

آیا این افراد پایبند به یه زندگی مسترک خواهد بود؟ چجوری پایبند میشند؟

قبل از ازدواج چطور تشخیص بدیم که آیا طرف تنوع طلب هست یا نه؟

@m_f_sh

کاربرگرامی سلام.

سوال خود را در بخش از کلینیک مشاورین نی نی سایت بپرسید مطرح کنید . باتشکر