ناتوانی جنسی

322 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مدتی هست با یک خواستگاری آشنا شدم که بهم گفتن ناتوانی جنسی داره رفتن دکتر بهشون قرص داده و گفته مشکل حادی نیست البته آزمایشم دادن. ولی من همش فکر میکنم به مشکل میخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
ضمن احترام به صداقت و راستگویی خواستگار مورد نظرتون در بیان وجود بیماری و عدم پنهان کاری ایشان در این خصوص ، حتما این مورد را جدی بگیرید و تا از شدت و حدت مشکل و نیز درمان پذیر بودن آن اطمینان حاصل نکرده اید جواب خواستگارتون را با عجله ندهید .
ناتوانی جنسی یکی از دلایل مهم متارکه زوج است بنابراین تا پیش از تصمیم به ازدواج باید آن را جدی گرفت .
پیشنهاد می کنم حتما به اتفاق خواستگارتون به پزشک معالج ایشان مراجعه و نظر تخصصی ایشان را به صورت دقیق بپرسید .
سپس تصمیم خودتون رو در مورد ازدواج با ایشان بگیرید .

تجربه شما

سلام

سعی کن تا اطمینان از سلامت جنسی ایشون پیدا نکرده ای جواب مثبت ندهی.