ناتوانی در دفاع از خود

224 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من موقع بحث یا دعوا با کسی یا حتی با شوهرم دستم و پام چونم و لبم شروع می‌کنه به لرزیدن و اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم  اینجوری هم خودم و هم طرف مقابلم ضعف منو متوجه میشه و این خیلی بده . میترسم در آینده به مشکل بر بخورم وقتی الان نتونم از پس خودم بر بیام شوهرمم روم حساب نمیکنه و فردا نمیتونم از خانواده و بچه هام دفاع کنم و حفظشون کنم در حالی که مردها هم یه زن قوی و مقتدر دوست دارن و با این حالتهام حتی اگه مقصر هم نباشم چون نمیتونم حرف بزنم من مقصر میشم خیلی حالت بدیه بغض میکنم نباید گریه کنم تا بتونم حرف بزنم تو رو خدا کمکم کنید خیلی ازم سواستفاده میشه بخاطر این ضعفم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید .
دوست عزیز شما باید روی اعتماد به نفس خود کار کنید . من چند راهکار به شما می دهم .
1-افکار منفی خودتان را بنویسید و ببینید که چه چیزهای باعث شده که شما اینطور فکر کنید .
2-مهارتهای خودتان و همچنین مهارتهای اجتماعیتان را بالا ببرید .در هر کاری که برای شما لذت بخش است .
3- با دوستانی که برای شما ارتباط با آنها لذت بخش است در اولولیت قرار دهید .
4- ورزش کنید و موسیقی گوش دهید .
5- قاطع و جسور باشید در رفتار خودتان .
6- با خودتان مهربان باشید .
7-اطرافیان خود را آدم های مثبت بدانید . و مثبت فکر کنید .
در آخر کتاب ایجاد اعتماد به نفس به زبان /آدمیزاد/ نوشته کیت برتون و برینلی پلتز و ترجمه زینب شاهدی
یا کتاب عزت نفس در ده گام ترجمه کربلایی نوری
می توانید از این کتاب ها هم استفاده کنید .
بازهم در آخر اگر این کارها را کردید و نتیجه نگرفتید می توانید حضوری با مشاور در تماس باشید .
موفق باشید .

تجربه شما

منم همین مشکل رو دارم، بهتره موقع دعوا به حرف های طرف مقابلت گوش بدی، دستاتو مشت کنی و فشار بدی ولی کسی نبینه، و نفس عمیق بکشی، سعی کن موقع دعوا منطقی به نظر برسی