سلام آقای دکتر قربانی. خیلی ممنونم از اینکه به سوالم جواب دادید. اما سوال اصلی منو جواب ندادین اینکه گفتم اون علایم سستی و ضعف و گزگز. دست و پا هم میتونه از افسردگی باشه یا نه؟ و سوال دیگه اینکه آیا میشه به هر روانشناس یا روانپزشکی مراجعه کنم یا باید خیلی دکتر با تجربه ای باشه؟ چون تو شهر ما دکتر خوب نیست ممنون

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام مجدد ؛
علائم ضعف و سستی و گزگز می تواند منشا روانی داشته باشد که افسردگی یا اضطراب سردسته علل روانی محسوب می شوند .
جهت بررسی و درمان لازم است به یک روانپزشک مراجعه فرمایید و نه روانشناس .