علایم جسمی افسردگی

سلام خسته نباشید. من افسردگی دارم و علایمی دارم که نمیدونم مال افسردگیه یا کمبودی دارم میخواستم ببینم باید به چه دکتری مراجعه کنم؟ علایم : گزگز کف دستها و پاها (با چند دقیقه نشستن ایجاد میشه و زمان خاصی نیست تقریبا همیشه هست) احساس ضعف و سستی پاها با وجود خوردن غذا به خصوص از صبح تا ظهر. خیلی ضعف دارم تپش قلب خستگی و بی حالی و خواب آلودگی زیاد.

و سوال دیگه هم دارم اینکه آیا برای درمان افسردگی میشه فقط دارو خورد؟ یا اینکه دارو بدون روان درمانی فایده نداره؟ ممنون .

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
جهت درمان افسردگی می بایست به یک روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید .اساس درمان افسردگی استفاده از داروهای ضدافسردگی است.
و درمان‌های غیر دارویی ( روان درمانی ) نیز کمک کننده و موثر خواهد بو .