محدودیت گذاشتن همسر

با سلام

من قبل ازدواج دختر بسیار شادی بودم ولی نمیدونم چی شد، بدون تحقیق شوهرم که به خواستگاریم اومد بهش جواب مثبت دادم.

اوایل نامزدی به پوشش و آرایشم گیر میداد و پس از دادگاه مشاور و طلاق و اینور اونور قرار شد که من دیگه آرایش نکنم و لباسامم اون انتخاب کنه، این شرایطش شد و ما عروسی گرفتیم، ولی فقط به اینجا ختم نشد، خیلی بد گمانه. من حتی پیاده هم جایی نمیتونم برم، فقط با ماشین خیلی هم آدم لوسیه، وقتی کمی بهش بی محلی کنی قهر میکنه دیگه حرف نمیزنه تو جمع (مخصوصا تو جمع خانواده خودش اصلا تحویل نمیگیره)

تو نامزدی بارها میگفت که من نمیتونم باهات زندگی کنم جدا شیم، ولی متاسفانه من چون بکارتم رو تو نامزدی از دست داده بودم هر شرطی گذاشت قبول کردم، الانم که مدام قهر میکنه و بی محلی منم از صبح تا شب تو خونه تنهام، نه حق دارم جایی برم، نه تفریحی نه ارتباط با دوستام فقط هفته ای یکبار میرم خونه مادرم، ولی خودش به شدت خوش گذرونه فقط با دوستاش میره بیرون یه مدت واقعا دیگه حال و حوصله هیچی رو ندارم و خسته شدم از این زندگی دارم به جدایی فکر میکنم، ولی نمیدونم تصمیم درستیه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

قبل از اینکه تصمیم قطعی برای جدایی بگیرید، لازم هست با همسرتون درباره‌ی رفتارهای کنترل‌گرانه‌ی ایشون که شرایط زندگی رو برای شما دشوار کرده، محترمانه و قاطعانه صحبت کنید. همونطور که خودتون فرمودید، توافق درباره‌ی نوع پوشش و آرایش، مربوط به قبل از ازدواج هست و در دوران نامزدی‌تون هم با پذیرش اینکه همسرتون لباس‌های شما رو انتخاب بکنند، عملا به کنترلگری ایشون دامن زده شده. در صورتی که نمی‌توانید بپذیرید تمام عمر به این شیوه زندگی کنید، با همسرتون مطرح کنید و سعی کنید مسئله رو به نحوی حل و فصل کنید که هر دو همدیگه رو درک کنید و از توافق حاصله راضی باشید. اگر براتون مقدور نیست، می‌تونید از یک زوج‌درمانگر مجرب برای بررسی مساله‌تون کمک بگیرید. و در نهایت، اگر پس از جلسات مشاوره، تصمیم‌تون به سمت جدایی بود، مشاوره‌ پیش از طلاق رو لطفا فراموش نکنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون