در هفته چند معاینه لگن برای زایمان صورت میگیرد؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

اگر مشکل خاصی نباشه به طور معمول در 37 هفته یا بیشتر

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

چه زمان تخمک گذاری صورت میگیرد؟

پاسخ سلام ممنون. بهتر است از روز ۱۴ سیکل قاعدگی تا ۲۲ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.

یک هفته بعد از تخمگ گذاری بارداری صورت میگیرد؟

پاسخ بله احتمال بارداری وجود دارد بهتر است تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید

چرا نوزاد سینه مادر را نمیگیرد؟

پاسخ با سلام و عرض ادب دوست عزیز شیر خوردن با شیشه برای کودک راحت تر است چون با قدرت مکیدن کمتر، شیر راحت تر و بیشتر وارد دهان می شود. سعی کنید با شیشه شیر ندهید. می توانید شیر بدوشید و با قاشق یا سرنگ بده...

نامزدم از ظاهرم ایراد میگیرد

پاسخ سلام دوست عزيز ✋🏻 ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد از دلايل بهانه گيری زوجين از يكديگر ،دلخور شدن آنهاست . -وقتی زن و مردی از هر موضوعی دلخور شده گاهی به جای آنكه موضوع را مستقيم مطرح كنند ،شروع ب...