نامزدم از ظاهرم ایراد میگیرد

سلام من نامزدم بهم میگه دندون هات خرابه، لاغری، باید خیلی خوب بشی. نمیدونم چرا منو همینطوری قبولم نداره! مگه من چمه! اعتماد به نفسم پایین اومده 😣😣. من چهره م معمولیه ولی اون میخواد منو کلا تغییر بده. باخودم میگم نکنه دوستم نداره؟؟ ولی همیشه جملات عاشقانه میگه

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

از دلايل بهانه گيری زوجين از يكديگر ،دلخور شدن آنهاست .

-وقتی زن و مردی از هر موضوعی دلخور شده گاهی به جای آنكه موضوع را مستقيم مطرح كنند ،شروع به بهانه گرفتن از همسر خود ميكنند.

-يا گاهی وقتی زوجين به درخواست و تقاضاهای يكديگر پاسخی مناسب نميدهند شروع به بهانه گرفتن از همسر خود ميكنند .

-يا بی توجهی يا بی محبتی به همسر خود و برآورده نشدن اين نياز ميتواند عاملی برای بهانه جويی زوجين از همديگر شود .

شما به خواسته ها و نيازهای نامزدتان توجه كنيد .

-بهترين كار به هنگام بهانه گيری نامزدتان اين است كه او را به حال خودش رها كنيد.

يادتان باشد مقابله به مثل كردن ،وضعيت را وخيمتر ميكند و ماحصلی جز جنگ و دعوا نخواهد داشت .

-ممكن است او با بهانه ميخواهد استرس و اضطراب درونی خود را كاهش دهد پس شما بايد هوشيارانه عمل كنيد و با توسل به سكوت ،غائله را بخوابانيد .

و بعد از مدتی در آرامش در مورد مسئله گفتگو كنيد .

اگر اين مسائل خيلی مكرر اتفاق ميفتد از مشاوره حضوری كمک بگيريد.

                                          شادو موفق باشيد🌹