سلام دوستان پسر دو ماه و پنج روزه ای دارم شیرم کمه بهش شیر قوطی با شیشه شیر دادم الان سینه ام و نمیگیره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شیر خوردن با شیشه برای کودک راحت تر است چون با قدرت مکیدن کمتر، شیر راحت تر و بیشتر وارد دهان می شود. سعی کنید با شیشه شیر ندهید. می توانید شیر بدوشید و با قاشق یا سرنگ بدهید. وقتی می خواهید شیر خودتان بدهید ابتدا کمی بدوشید تا شیر جریان یابد و سپس سینه در دهان کودک بگذارید تا زودتر شیر وارد دهان شود. باید صبور باشید و تلاش کنید.