مخالفت مادرم برای درس خواندن در خارج ار کشور

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 893 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام . من قبلا یه همچین تایپیکی با عنوان متفاوت گذاشتم که یه سری از دوستان لطف کردن راهنماییم کردن خواستم بگم من از یه دانشگاه خارجی پذیرش گرفتم و کارم جوره وضع مالیمون هم در حدی هست که بتونم برم اما متاسفانه مادرم مخالفت شدید داره به خاطر یه سری از عقایدی که داره از قبیل دختر باید تو خونه بمونه چه معنی داره دختر دانشگاه خارجی و یا حتی شهر دیگه بره آبروم در خطره و از این حرفها حتی به خاطر این عقایدش اجتماع گریزم کرده احساس پوچی میکنم خواستم راهنماییم کنید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن نوزده جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
تبریک میگم به شما بابت اخذ پذیرش در دانشگاه
در ابتدا و جدای از رفتار و نظر اطرافیانتان یک مرتبه از اول مساله رو بررسی کنید
مزایا و معایب تحصیل در خارج از کشور رو روی کاغذ بنویسید و در مورد اونها فکر کنید، با توجه به اینکه سن شما کم هست این رو در نظر بگیرید که اگر تصمیم دارید رفتاری رو انجام بدهید که مطابق نظر خانواده یا مادرتون نیست، در آینده شاید از بعضی چیز ها محروم بشید یا بعد از گذشت مدتی از تصمیمتان پشیمان بشید ،تمام مسایل رو در نظر بگیرید، یک چشم انداز طولانی داشته باشید، ده سال آینده رو تصور کنید، ببینید اگر برید چه چیزی بدست نیارید و چه چیزی رو از دست خواهید داد اگر از هر لحاظ به صرفه هست روی تصمیمتان مصمم شوید
به طور کلی صحبت بنده این هست ،اگر احساس می‌کنید رفتن شما کار درستی هست به هر شکلی مادر رو راضی کنید و به راهتان ادامه بدهید، زمانی که قاطعیت شما رو ببینید حتما راضی خواهند شد، با ملایمت رفتار میکنید اما مصمم باشید
آرزوی موفقیت برای شما

تجربه شما

به عنوان مادری که دوتا بچه خارج از کشور بزرگ کرده و طی این سالها خیلی دختر و پسرهایی رو دیده که اومدن سختی کشیدن درس خوندن و موفق شدن بهت توصیه میکنم برو و حتما درست رو ادامه بده مطمئن باش اولین کسی که بعد از مدتی بهت افتخار میکنه همون مادرته ولی پا سست نکن و با پذیرشت حتما برو موفق باشی و خوشحال

تنها چیزی که میتونم بگم اینکه برو .... شاید اوایلش مادرت شما رو نپذیره اما بالاخره کوتاه میاد و ول کن قضیه میشه مخصوصا وقتی تعریف و تمجید دیگران رو بشنود

عزیزم حتما برو تلاش کن مادر رو راضی کنی نمی دونم چه مقطعی ‌و چه کشوری می خواب بری اما خیالت راحت باشه ایران سر جاش می مونه و هر وقت اراده کنی می تونی برگردی پیشرفت توی رفتن هستش متاسفانه با این وضعیت وخیم هر کس می تواند باید بره

پدران و مادران ما هم باید زمان جنگ کوچ می کردند همه مون تو این مملکت فنا شدیم هر چی تلاش می کنیم به جایی برسیم با یه اتفاق و یه تصمیم غلط .... دوباره بر می گردیم سر جای اول

بهتره چند ماه اول مادر هم همراهتون باشه تا خیالش راحت باشه