زورگویی همسر دوم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 199 بازدید 1 تبادل تجربه

من در سن ۱۷ سالگی ازدواج کردم و بنا به دلایلی ازدواج ناموفقی داشتم و اون آقا قصد طلاق دادن من رو نداشتن و واسم شرط گذاشتن اگه بهم ۵۰ میلیون پول بدین طلاق میدم و ما شرطشو قبول کردیم و این ماجرا شروع بدبختی های من بود و از نظر روحی واقعا بهم خورده بودم و بعد چند ماه با فامیل پدرم ازدواج کردم و الان یکسال هست نامزد هستم این آقا فقط به من حرف زور میگن و انتظار دارن هرچی میگن بگم چشم ولی کور خونده

چند روزه نتایج دانشگاهم اومده و این آقا به علایق من اصلا ارزش قائل نمیشه من علاقه شدیدی به درس دارم

دارم افسرده میشم به من خوشبختی نیومده با این سن کم آرزوی مرگ میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

در نوشته‌ی شما نکات مبهمی وجود داره. مثلا شروع بدبختی‌ها... ارتباط پول دادن به همسر اول‌تون با رفتار همسر دوم‌تون... اینکه آیا همسرتون خودشون به شما گفتن که هرچی میگن شما باید اطاعت کنید یا این برداشت خودتون هست؟ اینکه شما در مورد علاقه‌تون به تحصیل، قبل از ازدواج‌تون با ایشون صحبت کرده بودید یا خیر. اینکه فکر می‌کنید خوشبختی به شما نیومده و ...

متوجه نشدم رسما ازدواج کردید یا در دوران نامزدی هستید. و سوال خاصی رو هم مطرح نکردید. احساس خشم و ناامیدی شما رو درک می‌کنم. همیشه به خاطر داشته باشید که هر مشکلی چاره‌ای داره. در تمام زندگی‌ها اختلاف نظر وجود داره و مهم این هست که شما با مشکلات‌مون چطور برخورد می‌کنیم.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون

تجربه شما

سلام بله من در دوران نامزدی هستم اسمم در شناسنامشون هست ولی هنوز به خونشون نرفتم یعنی هنوز باکره ام. و اینکه با زبان خودش بهم گفته زنی میخوام که مطیع من باشه و اینکه من قبل از ازدواج به ایشان از ادامه تحصیل و رفتن به شهر دیگر حرف زده بودم که ایشان زده زیر همه حرفاشون.واقعا نمیدونم چه برخوردی با ایشون داشته باشم اگه بازم طلاق بگیرم آبروی خانوادم میره و همه فک میکنن مشکل از من هست که پسرارو فراری میدم

@خوشدل_۷۸

سلام

دوست عزیزم شما در دوران عقد هستید که با دوران نامزدی متفاوت هست. در هر صورت، بهتون پیشنهاد می‌کنم به جای نگرانی در مورد اینکه دیگران در صورت طلاق، چه فکری در مورد شما خواهند کرد، به این فکر کنید که در صورت بروز مشکلات، طلاق گرفتن اولین یا بهترین راهکار نیست – هرچند بنده در مورد ازدواج قبلی شما اطلاعی ندارم و نمی‌تونم اظهار نظر کنم – و این سوال شما نشون میده که به دنبال چاره‌ای به جز طلاق هستید.

شاید خیلی از خانوم‌ها و آقایون بدشون نیاد که همسرشون ازشون اطاعت کنه اما در زندگی مشترک، فرض بر تفاهم، توافق، همدلی، همفکری و رضایت هر دو نفر هست، نه اطاعت یکی از دیگری. اینکه ما همسرمون رو نادیده بگیریم و فقط نظر خودمون رو لحاظ کنیم، شیوه‌ای نیست که به یک رابطه‌ی گرم و عاشقانه منتهی بشه. بنابراین، همیشه در تصمیمات‌مون بایستی صلاح ازدواج‌مون رو در نظر بگیریم، نه فقط صلاح خودمون رو.

بنابراین می‌تونید در آرامش، با رعایت ادب و احترام، با همسرتون در خصوص مسائلی که ذکر کردید صحبت کنید. سعی کنید خونسردی و آرامش خودتون رو حفظ کنید. نگید مثلا: تو به حرف‌هات پایبند نبودی و من مطیع تو نیستم و کور خوندی و ... توضیح بدید که به تحصیل علاقه دارین و مخالفت و عدم همکاری همسرتون، در شما احساس خوبی ایجاد نمی‌کنه. مثلا غمگین میشید یا ناامید یا ... و از ایشون بخواهید در این مورد با شما همکاری کنن و با هم چاره‌جویی کنید برای اینکه هم شما بتونید به درس‌تون برسید هم همسرتون به مشکلی برنخورند و هر دو راضی باشید از تصمیم مشترک‌تون.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون