زورگویی همسر

سلام خسته نباشید من یک ساله که نامزدم من ۱۹ سالمه و همسرم ۲۲ با عشق ازدواج کردیم

مشکلم اینه که همسرم یک اخلاقی داره که دوست داره حرف حرف خودش باشه و من مخالفت نکنم چون میگه من عقلم کامله و منطقی ام

همیشه میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه میبینه ناراحت میشم بازم زور میگه بهم و وقتی منجر به دعوا میشه خودش افسرده میشه و میگه تو منو افسرده کردی جوری برخورد میکنه که من مقصر بدونم خودمو و تا وقتی بعد دعوا زنگ نزنم و پشیمون نشم زنگ نمیزنه

منم همیشه زنگ میزنم تا ییشتر فاصله نیفته ولی واقعا نمیتونم زورگویی رو تحمل کنم .خواهشا بگین چطور برخورد کنمم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

وقتی در یک رابطه توافق و گفتگو جای خودرا به من و تو کردن می دهد یک طرف ماجرا فکر می کند با قدرت نمایی اوضاع رو تحت کنترل دربیاورد

اگر میخواهید مشکل از ریشه حل شود حتما با هم به زوج درمانگر مراجعه کنید مخصوصا که اول راه هستید.

در مقابل شما هم سعی کنید هنگام گفتگو و پافشاری همسر به جای پذیرش حرفشان یا مقابله به مثل و دعوا اول گوشزد کنید متوجه هستی باز داریم به سمت دلخوری کردن هم پیش میریم؟

بعد حواستون باشه وقتی همسرتان سرزنش می کند؛ شما باید:

از همسرتان انتقاد نکنید. او را تشویق کنید رفتارهای دیگری را انجام بدهد. با در آغوش کشیدن، نوازش و تحسین همسرتان بر اعمال مثبت او صحه بگذارید.

وقتی همسرتان با گفتار یا رفتارش در صدد توجه طلبی است؛شما باید:

تا حد امکان اغماض کنید. دلسوزی ها و رفتارهای سازنده همسر خود را تصدیق کنید. وقتی همسرتان رفتار مخربی انجام می دهد، به جای فشار آوردن به او، دنبال راه ها و گزینه ها بگردید.

وقتی همسرتان می خواهد قدرت طلبی کند یعنی توانایی و قدرتش را به شما نشان دهد و به رخ بکشد؛شما باید:

برای آنکه از جنگ قدرت جلوگیری کنید، در مشاجرات دنبال بُرد نباشید. وقتی عصبانی هستید با همسرتان وارد بحث نشوید.

وقتی همسرتان می خواهد انتقام بگیرد و تلافی یکی از کارهای شما را بکند؛ شما باید:

انگیزه همسرتان را بفهمید. آرامش خود را حفظ کنید. از تلافی کردن و رنجاندن حذر کنید. عشق و احترام خود را نشان دهید. با همسرتان مهربان باشید. با او صادقانه ارتباط برقرار کنید.

شما و همسرتان می توانید با پی بردن به هدف رفتار یکدیگر و درک احساسات و باورهای یکدیگر به جای پاسخ مخرب پاسخ مفید داده و عمل اصلاحی انجام دهید.

می پرسید چطور می توانم به هدف همسرم پی ببرم؟ جوابش این است که:

- با توجه کردن به اعمال همسرتان
- با توجه کردن به احساس خودتان
- و با توجه کردن به عمل همسرتان بعد از پاسخی که می دهید.

بعد از شناسایی اهداف رابطه خراب کن می توانید با یک رشته اعمال اصلاحی، اهداف مثبت را جایگزین کنید.