زورگویی پدر

سلام میخوام بهم کمک کنید بابام اخلاقش درست شه همش به خانواده توهین میکنه دوست داره خودش تصمیم بگیره و اینکه معنی محبت و عشق رو نمیدونه . من عاشق یه پسری شدم اما اصلا درک نمیکنه انگار اصلا نمیدونه یعنی چی اون پسر با خانوادش حدود ۵ ساله که میخواد بیاد خواستگاری من اما پدرم اونقدر توهین میکنه به من و این اجازه رو هم به اونا نمیده .از طرفی من دختری نیستم که با احساسم تصمیم بگیرم من بیشتر با عقلم تصمیم میگیرم اما الان بزرگ شدم و واقعا میفهمم که پدرومادرم مخالف اند یعنی چی نادیده گرفتن نظر من یعنی چی توهین کردن یعنی چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز ميدانم شرايط سختی داريد اما بهتر است خشونت را با خشونت پاسخ ندهيد ، خشونت را با سكوت پاسخ دهيد و در موقعيت مناسب در مورد مسئله مورد نظر گفتگو كنيد . هرگز پدرتان را بخاطر اخلاق و رفتارش ملامت نكنيد ،از گفتن كلمات كنايه آميز اجتناب كنيد . از نسبت دادن القاب و زدن بر چسب های ناگوار و نامطلوب مانند يک دنده ،لجباز ،زورگو ،بد اخلاق و خودخواه و...به او پرهيز كنيد . اگر پدر شما حريم خانواده را ميشكند ،شما به خودتان حق ندهيد كه به او بی احترامی كنيد زيرا نه تنها مسئله حل نخواهد شد ،بلكه حرمت شكنی عموميت پيدا ميكند و ديگر حريمی برای خانواده باقی نخواهد ماند . با صبر و تحمل اين حريم را حفظ كنيد . شما سعی كنيد در مقابل بی منطقی های پدر هميشه با منطقی استوار ،و رويی گشاده و دلی مهربان ايستادگی كنيد تا بالاخره با استقامتتان پدر را به سوی منطقي شدن و خوش اخلاق شدن سوق دهيد .

هيچ فرصتی را برای ابراز محبت به پدرتان از دست ندهيد ،سعی كنيد اعضای خانواده را هم تشويق كنيد در برابر خشونتها عكس العمل محبت آميز داشته باشند. به تدريج و در مدت طولانی ، روش او را ميتوانيد تغيير دهيد ، البته لازمه اين صبر و استفاده از زمان است . مجادله هايی كه هردوی شما تصور ميكنيد حق با شماست ، ولی در واقع مسئله مربوط به جفتتان است . بخصوص زمانی كه قبل نيز مكررا برسر موضوعی بحث كرده باشيد . وقتی وی از شما انتقاد ميكند ، شمشيرتان را از رو نبنديد . اينطور نشان دهيد كه حرفهای او را ميفهميد . همانگونه كه انتظار داريد هنگامی كه شما صحبت ميكنيد او نيز متوجه منظورتان شود . باز فكر كنيد ، نظر خودتان را بدهيد، ايده پدرتان را لحاظ نموده و جلو رويد . به ياد داشته باشيد كه غالبا تغيير عادت ها نيازمند پيشرفت تدريجی و برداشتن گام های كوچک به سمت يک هدف بزرگتر است . سعی كنيد به پدرتان نامه بنويسيد و صميمانه باهاش حرف بزنيد از افكار و احساساتتون و هر روز به ١٠ نكات مثبت پدرتان توجه كنيد و بنويسيد و اين نامه ها را به دور بياندازيد .

كتاب از دولت عشق ،نوشته كاترين پاندر را مطالعه كنيد در اين راستا خيلی كمک كننده است .

       شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷