مصرف نوشیدنی غیرمجاز همسرم

سلام. همسرم قبل از ازدواجمون هرچند ماهی با رفیقاش دورهمی میگرفتن و نوشیدنی غیر مجاز میخوردن بعد ازدواجمون به من قول داد که دیگه نمیخوره و یک ساله که رو حرفش پایبنده اما برادر و دامادش اهل خوردن  هستند و میگه اگه اونا بیارند من نمیتونم بهشون بگم نمیخورم و چون تنهاییم اشکالی نداره من اونقدر نمیخورم که مست بشم ولی من خودم کلا با این نوشیدنی ها مخالفم بعضی وقتها میگم اشکالی نداره نباید برام مهم باشه اما باز نمیتونم با خودم کنار بیام با اینکه از یکسال پیش تا حالا اصلا نخورده اما باز میترسم براش فراهم بشه بخوره میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟ آیا اجازه بدم که چهار پنج ماهی یکبار بخوره یا نه کلا جلوشو بگیرم و اینکه چجوری مانعش بشم؟ اصلا خوردن نوشدنی الکلی ممکنه چه مشکلاتی برامون ایجاد کنه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

مصرف نوشیدنی الکلی مضرات خاص خود را دارد و حتما عدم مصرف آن یکی از راه های محافظت از سلامتی است.

اما در مورد اینکه آیا همسرتون استفاده کنند یا نه... مانند بسیاری از موارد دیگر که دستور دادن حتی با لحن خواهشی جایز نیست و به رابطه صدمه وارد می کند این مورد نیز همانگونه است و نمی توانید شما تصمیم گیرنده باشید. من متوجه ناراحتی شما هستم، اما حرف خود را در قالب خواهش بیان کنید (درخواست یعنی من می گویم انجام یا عدم انجام آن با خودت است) من نمی خواهم تو را کنترل کنم یا دستور دهم.

نگرانی و دغدغه خود را بگویید و دیگر برای این موضوع اوقات تلخی نکنید. به مرور اگر رابطه شما گرم و صمیمی باشد و او بداند شما برای سلامتی و زندگی صمیمانه تون درخواستتون رو مطرح نموده اید حتما تلاش می کنند تا به خواست شما احترام گذارند.

نکته مهم این است اگر ایشون زیاده روی هم کرد در همان حالت یا بعدا با قهر و دلخوری و تحقیر برخورد نکنید البته در زمان مناسب گفتگو و با زبان نرم دوباره خواست خود را بدون متهم کردن ایشان یادآوری فرمایید.

در هر زمینه ای گفتن جمله ای که با تو.... شروع شود مخرب رابطه است.

مراقب ارتباط زیبای صمیمیتان باشید🌹🌹🌹