مصرف نوشیدنی غیرمجاز

 سلام. واقعا یکی و دوست دارم که الکل مصرف میکنه در حدی نیست که آبروریزی و از حد خارج بشه ولی دوست ندارم استفاده کنه چه راهکاری پیشنهاد میدید؟ اصلا هم حرف گوش نمیده بگم نخور

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
مصرف الكل با مصرف گهگاهی شروع خواهد شد و ادامه دار ميشود تا به مصرف مزمن ميرسد،
فرد مصرف كننده ابتدا از محيط های تفريحی و خيلی كم و گاها شروع كرده و بعد با ادامه اين روند ممكنه به مصرف هميشگی و مداوم برسه.
البته هستند ادمهايی كه مصرفشون سالها همينطور گهگاهی باقی ميماند اما تضمينی نيست كه فرد نخواد وابسته نشه.
پس بهتره كنی عاقلانه تصميم بگيريد اگر فردی كه دوستش داريد اين مورد رو دارن و برای شما خيلی اهميت داره كه مصرف الكل در زندگيتون جايی نداشته باشه بهتره كمي تامل كنيد و بيشتر فكر كنيد و براي زندگی خودتون ارزش قايل شيد و البته اول خودتون رو دوست داشته باشيد.
اگر نه كه بخواييد همينجور كه هست انتخابش كنيد ممكنه هر اتفاقی بعدها در زندگی مشترک با ايشون تجربه كنيد.
بهتون پيشنهاد ميكنم حتما قبل از هر اقدامی مشاوره قبل ازدواج شركت كنيد.