مصرف نوشیدنی های غیرمجاز همسر

سلام ما به یک عروسی دعوت شدیم واجبه که بریم هر کاری کردم نریم نشد چون آشنای نزدیکه و نمیشه نرفت الان یه هفته است افسردگی گرفتم و دعا میکنم یک چیزی بشه نریم یا اگر هم رفتیم دعا میکنم رفیقای شوهرم شوهرمو گولش نزنن به خوردن نوشیدنی من چیکار کنم از این استرس در بیام و چطوری به شوهرم بگم نگرانم اون شب مصرف کنی به حالت عادی نمیخوره و ترک کرده ولی تو عروسی ها اگر رفیقاش باشن مطمئنا اصرار میکنن بخوره و من یه راهکار برای منع کردنش میخوام که لج و قهر نکنه باهام .اون سری یه عروسی دیگه رفتیم بعدها از زبونش در رفت یک کوچولو یکی از دوستام تعارف کرد خوردم من حاملم استرس برام خوب نیست ولی از فکرشم بیرون نمیام یک بچه هم دارم لطفا هر راهی و حرفی دارید بگید که بهش بگم  ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

اگر همسرتون قبلا اعتياد به الكل داشته و ترک كرده قطعا بايد از رفتن به اون عروسی و پیش دوستهاش خودداری كنيد.

اما اگر همسرتون خودش مديريت ميكنه و در موقعيت پر خطر ظاهر نميشه و در عروسی كنار شما هست مشكلي نداره.

شما دو راه داريد يا به همسرتون ابراز نگرانی كنيد بگيد چون قبلا با الكل مشكل داشتی و اون عروسی ميتونه برات وسوسه انگيز باشه و اين منو نگران ميكنه ازش بخواييد كه خوذش مديريت كنه و پيش دوستهای مصرفیش نره و بيشتر پيش شما باشه و به افرادی كه مصرف الكل دارن بهانه بياره كه به دليل معده درد نميتونه مصرف كنه

يا اينكه از صاحب مجلس عروسی عذر خواهی كنيد و اصلا به عروسی نريد يه بهانه ای بياريد.

ولي اگر رفتيد و همسرتون هم همكاری نكرد و مصرف كرد يک قدم به خطر نزديک شده ....