محدودیتها و بداخلاقی های پدرم

سلام و خسته نباشد.

سوالم درباره بدرفتاری ها و بداخلاقی های پدرم در خانه بود

همه ی اعضای خانوادم از دستش ناراضی هستن زمانیکه وارد خونه میشه همگی استرس میگیریم زمانیکه میاد داخل خونه با خودش موج انرژی منفی میاره و زمانی که میره بیرون انرژی منفی خونه هم از بین میره

تمام کارها و حرف زدن هاش با صدای بلند و لحن خشن و دعوایی هستش

همیشه دوست داره فقط و فقط کار و حرف خودش رو پیش ببره به نظرها و حرفهای اعضای دیگه خونه اعتنایی نمیکنه

و هر هزینه ای که برامون میکنه تا چند وقت فقط باید سرکوفت هاشو تحمل کنیم البته همیشه همینطور بوده و هست

و اینکه کلاسی که من خودم دوست داشته باشم که برم رو اجازه نمیده مگر با زور مادرم که بعد از چند وقت محدودم میکنه. مثل الان که جایی کلاس ثبت نام کرده بودم و بعد از چند ماه چند روز پیش گفت دیگه حق نداری بری فلان کلاس و.. همیشه زور و اجبار....

شاید شما توصیه کنید که به یک مشاور روانشناس مراجعه کنه اما اینم باید بگم که اصلا موافق مشاور نیست و نمیره بجز آخرین باری که رفت دکتر براش چند قرص و داروی آرامش بخش اعصاب و روان تجویز کرد اما هیچکدوم رو استفاده نمیکنه... دلیلشم اینه که میگه اگر از این داروها استفاده کنم بهشون عادت میکنم و دیگه نمیتونم ترک کنم. یا اگر بهشون عادت کنم دیگه بدون اونا نمیتونم زندگی کنم و کلی دلیل بی منطق دیگه.

ما چیکار باید بکنیم؟ (من و اعضای دیگه خانوادم) چه رفتاری باید با این شخص داشته باشیم که از عذاب های روحی که بهمون وارد میکنه در امان بمونیم؟

( در ضمن اینکه پدرم ۴۸ سالشه و خودم ۲۰ سالمه و دانشجو هستم )

بعلاوه یه محدودیت هایی که برامون ایجاد میکنه خیلی شکاک هم هست. حتی دانشگاه رفتنی هم خودش منو میبره و تا برگشت پشت در دانشگاه منتظرم میمونه که خودش برگردونه منو خونه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزيز، خوشحالم كه ما را مورد مشورت قرار داديد ، در توضيحات اشاره كرديد كه پدرتون به توصيه ى روانشناس مدتى دارو مصرف كردن ولى نگفتيد چقدر مؤثر بوده و اينكه درطى ساليان  چه شيوه اى براى مقابله يا تحمل شرايط به كار برديد، قبل از هر چيز ما بايد ريشه و علت رفتار ررا بدانيم تا در جهت تغيير آن اقدام كنيم ، در اين مورد متاسفانه اطلاعى در دست نيست پس من فعلا  راه هايى براى مدارا و  در جهت تغيير رفتار پدرتون پيشنهاد مى دهم  ولى از نظر من مشاوره ى حضورى مفيد تر است :

١) خانواده و مهمتر از همه مادرتان بايد از نظر عاطفى پدر را تحت كنترل داشته باشيد يعنى با او رابطه ى نزديک و صميمى همراه با محبت داشته باشيد و با او با احترام رفتار كنيد از اين طريق علت رفتار او را جويا شويد ،  و در جهت رفع آن تلاش كنيد، اگر او احساس كند ارزشمند و مورد احترام است و دوست داشته مى شود رفتار مناسب ترى خواهد داشت

٢)  از مجادله و جروبحث با او پرهيز كنيد زيرا اين كار مى تواند بدخلقى وى را افزايش دهد

٣) گاهى اوقات آگاهى دادن به فرد در مورد رفتار نامناسب مى تواند كمک كننده باشد اين كار را مى توان غيرمستقبم  انجام داد

4) شايد پدر شما ياد گرفته كه با رفتار خشونت بار مى تواند به همه ى خواسته هايش برسد  ، اين اتفاق مى تواند در دوره ى كودكى وى با مشاهده ى والدينش افتاده باشد يا بعد از ازدواج با رفتار مسالمت آميز مادرتان و پس ار آن فرزندانش، در اين صورت بايد بتدريج از انجام خواسته هاى او كه با بد رفتارى و بد اخلاقى همراه است خوددارى كنيد .... البته در اين كار صبورى لازم است ... اميدوارم در اين راه موفق باشيد