عذاب وجدان بعد از جلب توجه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 108 بازدید 1 تبادل تجربه

من جلب توجه رو بعضی اوقات دوست دارم خودمو میخوام نشون بدم بعد زود پشیمون میشم خودم خیلی عذاب میکشم من یکی از اقوام نزدیکمون با شوهرش چند بار گرم احوال پرسی کردم و چون ذاتا نیتم جلب توجه بود عذاب وجدان دارم اما آخرین بار که دیدمش به خاطر عذاب وجدان حتی بهش سلامم نکردم از آخرین مهمونی تا حالا زنش که فامیل نزدیک خودمه رفتارش یه کم تغییر کرده باهام حتی پروفایلاش با منظور شده و همینطور خواهرش به طرفداری از اون پروفایلشون با معنی بود تا اینکه خواهرش همه رو پاک کرد حالا دارم دیوونه میشم از شکستن دل این خانم و اینکه اگر شوهرش کوچکترین چیزی به خانوادش بگه و طعنه خانواده همسرش و خود همسرش به خاطر من به این خانم برسه چکار کنم که بهش بگن تو فامیلت اینجوریه و...

 رفتارش یه کم محتاط شده نسبت به من با حرکت اشتباه هم دل اونو شکوندم هم ممکنه زندگی رو براش سخت کرده باشم حالا باید چکار کنم؟ میخوام ارتباطم باهاش کم کنم که آرامش داشته باشه اما اثراتی که روی زندگیش گذاشتم چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

اول اینکه: توبه کنید و هرگز این کار را تکرار نکنید.

دوم اینکه مطمئن هستید کار شما در زندگی ایشان اثر گذاشته؟

اگر اثر گذاشته و می توانید اثرش را از بین ببرید، این کار را انجام دهید. اما اگر اثرگذار نبوده یا شک دارید اثر گذاشته، بهتر است درباره این موضوع با آنها صحبت نکنید. چون ممکن است صحبت کردن، وضعیت را بدتر کند.

بامتانت و محتاطانه رفتار کنید. سعی کنید با آن آقا روبرو نشوید و با خانم، رفتار صمیمانه داشته باشید و طوری با ایشان برخورد کنید که بداند هیچ قصد بدی ندارید.

اما اگر فکر می کنید رفت و آمد شما با آنها وضعیت را بدتر می کند یا خدایی نکرده زندگی آنها را بهم می زند، این رفت و آمد را ادامه ندهید.

در مورد مردان سنگین رفتار کنید و جلب توجه نکنید.

جلب توجه در مقابل نامحرم گناه بسیار سنگینی است و اگر زندگی یک زن و شوهر، حتی به مقدار کمی تیره شود، اصلا قابل جبران نیست.‌

هر وقت این حالت جلب توجه، سراغ شما آمد به این فکر کنید که آیا دوست دارید دیگری در مقابل همسر شما این چنین رفتار کند؟!

تجربه شما

ممنونم از وقتی که گذاشتید