نفقه و حکم جلب

سلام همسر من دوسال نفقه نداده حکم ترک انفاق اومده دوسال زندان قاضی گذاشته واسش و نفقه حقوقی هم شکایت کردم که محکوم شده طرفم سوال من اینه میتونم جکم جلبشو بگیرم؟ وباید واسه حکم جلب گرفتن کلانتری یا شورای حل اختلاف یا دادگاه برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. سوال شما مفهوم نیست ولی اگر شما شکایت کیفری ترک انفاق کرده باشید و همسر شما محکوم شده باشد و در مراحل دادسرا و دادگاه حاضر نشده باشد نهایتا رای غیابی صادر شده که با مراجعه به اجرای احکام کیفری می توانید تقاضای صدور برگ جلب ایشان را تقاضا کنید.

2. در صورتی که دادخواست مطالبه نفقه از طریق شورای حل اختلاف و دادگاه خانواده داده باشید و نفقه معینی تعیین شده باشد و همسرتان محکوم به پرداخت و رای صادره قطعی شده باشد. با مراجعه به شعبه بدوی رسیدگی کننده (یعنی شعبه ای که رسیدگی را شروع کرده و رای صادر نموده) مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه کنید. پرونده به اجرای احکام فرستاده می شود و در صورتی که مالی از همسر شما یافت نشود می توانید تقاضای جلب ایشان را از تجرای احکام تقاضا کنید.

موفق باشید