چطوری اعتماد نامزدم را جلب كنم ؟

چطوری اعتماد نامزدم رو دوباره جلب كنم

حدود ١ سال هست كه باهميم من گذشته ام رو ميخواستم ازش پنهون كنم چند بار ازم راجع به گذشتم پرسيده بود منم انكار كرده بودم تا اين كه تقريبا ماه چهارم گفتم بهش خيلی ناراحت شد كه چرا نميگفتی فقط همه ش رو واسش تعريف نكردم بعد رفت پرس و جو كرد ديد چيزهایی از اون دختره هست كه بهش نگفتم اين بار خيلی بيشتر ناراحت بود يعنی دو دل بود كه باهام بمونه يا نه خيلی سعی كردم و همه چی رو درست كردم تا يک سال همه چی خوب بود كه توی سالگردمون چيزی رو كه بهش گفته بودم و يه جور ديگه گفتم راجب اون دختره ( گفته بودم تا حالا باهاش بيرون نرفتم كه توی سالگردمون گفتم بيرون رفتم باهاش ) بعد دو هفته بازم يه سوتی دادم ازش الان اصرار داره كه بايد جدا بشيم ولی من هم اين كه خيلی پشيمونم هر چند كارهام عمدی نبوده ولی ميخوامش خيلی خيلی هم دوستش دارم قبلا سيگاری بودم ولی چون دوست نداشت كلا سيگار رو گذاشتم كنار بگيد چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت مرد شغل يه كار نيمه وقت دانشجويي وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
 مطرح کردن روابط گذشته هنگامی که آن رابطه به اتمام رسیده ضرورتی ندارد ،بیان جزییات و همه وقایع حساسیت و تردید را برای طرف مقابل ایجاد میکند .به صورت کلی از روابط گذشته و علت ناموفق بودن آنها گفتن در صورتی که طرف مقابل اصرار به دانستن داشته باشد کافی است و نیازی نیست همه مسایل بازگو شود .اشتباهی که شما داشتید این بوده که با متناقض صحبت کردن زمینه تردید را برای نامزدتان فراهم کردید ، ایشان را از اینکه اکنون رابطه گذشته برایتان تمام شده مطمئن سازید.
با ایشان صحبت کرده و یک بار به صورت کلی از گذشته و اینکه آن رابطه برایتان تمام شده بگویید مرور مکرر گذشته و روابطی که به زندگی فعلی و رابطه کنونی مربوط نمیشود باعث آسیب به رابطه میشود.