سلام پسر ۳.۵ ساله دارم...یادگیری خیلی خیلی ضعیفی داره...نمیشینه باهاش کار کنم. اصلا دوست نداره که چیزی یاد بگیره. تا میخوام باهاش کار کنم چیزی یاد بگیره فرار میکنه. مثل نقاشی کشیدن، خونه سازی، توی همه چیزها کند کنده، انگار مثل یه بچه ۱.۵ساله هست...وقتی میخواد با اسباب بازی هاش بازی کنه خیلی خیلی طول بکشه ۵دقیقه است بعدش پرت میکنه. بهش میگم جمع کن همه رو بدتر پرت میکنه و جیغ میکشه. یه کار اشتباه انجام میده میگیم این کار نکن شروع به جیغ زدن میکنه. همش لجبازه و در حال جیغ زدن. صحبت کردنش هم مثل بچه همسالش نیست، فقط تک کلمه ای اونم خیلی کلمات کمی بلده، هرچی باهاش کار میکنیم هم فایده ای نداره. پیش روانپزشک بردیم قرص کلرپرومازین و آریپیپرازول بهش داده..تا یه هفته اولش بد نبود اما دوباره اثری نداره. فقط کمی کتک زدن به بچه ها خوب شده. اما رو یادگیری. لجبازی و... اصلا اثری نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما. با توجه به مشکلات مختلفی که ذکر کردید لازمه حتما یک روانشناس با تخصص بالینی کودک و نوجوان فرزندتون رو ببینه و مسائل رو دقیق تر بررسی کنه. ممکنه بچه شما دچار تاخیر رشد باشه و نیاز داشته باشه کاردرمانی بگیره. یا در خفیف ترین حالت ممکن ضعف مهارت داشته باشه که در هر دو حالت قابل حل شدنه. پس حتما مراجعه کنید تا ارزیابی دقیقی بشه و معمولا با دارو این قبیل مشکلات حل نمیشن. تمرینات عملی لازمه و در کنارش آموزش نکات تربیتی به شما.

موفق باشید