اضطراب و استرس و عدم ریسک پذیری مانع پیشرفتم شده

سلام من بیست سالمه،به خاطر استرس،از شروع کردن هر چیزی میترسم.

میترسم نشه یا به دردم نخوره. به موضوعی که میخوام شروع کنم خیلی فکر میکنم شاید بیشتر از کسی که اون کارو دنبال میکنه ولی این ترسه همیشه هست. وقتی به آینده فکر میکنم استرس میگیرم.

به خاطر همین تو بیست سالگی چیزی به دست نیاوردم. نه دنبال کاری رفتم نه یادگرفتن یه مهارتی.

چه کاری میتونم واسه خودم بکنم؟ آیا لازمه به مشاوره مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تاحدودی بسیاری از این احساسات مثل ترس از آینده  طبیعی است ولی ترس از انجام کاری زمانی در ما بیشتر است که ما خودمان را باور نداشته باشیم و اعتماد بنفسمان پایین باشد
شما بسیار جوان هستید و در آغاز راهید
میتوانید باتوجه به علاقه تان به یادگیری هنر و مهارتی اقدام کنید و یا ادامه تحصیل دهید و در همان حیطه شروع به فعالیت کنید به خودتان باور داشته باشید
دراین راه کمک گرفتن از مشاور هم میتواند موثر باشد