سلام خسته نباشید من دختر یازده ماهه دارم که الان سه چهارماهه رو وزن 9 کیلوگرم درجا میزنه شدیدا بد غذاست و خیلی بد دارو میخوره نمیدونم چیکارش کنم که وزنش بره بالا و تپل بشه لطفا کمکم کنید
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بین وعده شیر و غذا فاصله باشه ساعات مشخص غذا بدید قطره های اهن و اد رو هم قطره قطره بدید شاد باشید