سلام کودک دو ماهه دارم که وزن او 4/5 کیلوگرم می باشد بنظرم وزن او کم باشد واز شیر خودم تغذیه می کند واحساس می کنم وزن ایده عالی نداشته باشد بنظر شما چکار کنم که تپل تر شود؟متشکرم
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام چون فرزندتان نباید زیر ٦ ماهگی از غذای کمکی استفاده کند بهتر است شما رژیم دوران شیر دهی دریافت نمایید تا شیر شما غنی از مواد مقوی و مغذی باشد و فرزندتان مصالح لازم جهت رشد و نمو مطلوب را دریافت نماید با احترام دکتر پیام فرح بخش