سلام. من ۵ سال با فردی رابطه داشتم یه رابطه خیلی جدی و احساسی، هر روز باهم بودیم دوسال آخر جدی تر شد و ساعتها باهم تلفنی صحبت میکردیم و تقریبا هر روز همدیگرو میدیدیم و تقریبا تمام کارهامون باهم انجام میدادیم بدون هیچ مشکلی توی شرایط سخت باهم کنار می اومدیم اما این رابطه به دلیل مخالفتهای شدید خانواده پسر و ازدواج تحمیلی با زور و فشار که منجر به سکته ایشان شد تمام شد. الان هشت ماهه که از این ماجرا میگذره و من به دلیل شرایط بد روحی تحت مداوای روانپزشک هستم روزی دوتا قرص فلووکسامین ۵۰ میخوردم با یک چهارم قرص ریسریپدون که به مرور آرومتر شدم اوایل خیلی گریه میکردم و اصلا نمیتونستم تنها بیرون برم بعد از مدتی قرص کمتر شد و یه قرص میخوردم که شرایطم خیلی خوب بود اما الان که دارم به روزهای جدایی نزدیک میشم حالم دوباره بد شده دوباره گریه کردن و تکرار مداوم حرفهایی که باید گفته میشد اما ناگفته موند دوباره تو خیابون دنبال آن آدم میگردم نه به خاطر دلتنگی گاهی دوست دارم ببینم خوشبخته یعنی اینقدر راحت آنهمه محبت فراموش میشه مدام با خودم رابطه رو مرور میکنم و بیشتر از خودم بدم میاد واقعا خستم از تکرار و تکرار انگار دوباره کنارمه صداشون میشنوم، صدای دعواهایی که باید میکردم و سکوت کردم و هر بار بیشتر میشکنم چطور میتونم به زندگی عادی برگردم چطور نمیتونم آدمی رو که من فراموش کرده و داره زندگی میکنه رو فراموش کنم چرا هنوز منتظرم برگرده و حداقل بابت تمام بدیها معذرت خواهی کنه، چرا هنوز خوابش رو میبینم نمیخوام دوباره داروهام زیاد کنم چند روز دیگه تولدم اولین تولد بعد ۶ سال بدون آن و این حالم رو بدتر کرده میشه کمکم کنید بتونم افکارم رو کنترل کنم و زندگی کنم بدون گذشته نمیتونم به کسی اعتماد کنم این ضعف من رو میرسونه یا این رفتار طبیعیه ممنون میشم من  روراهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل حسابدار مالیاتی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

به خاطر تمام احساسات تلخ و سنگینی که تجربه‌ می‌کنید واقعا متاسفم. این خیلی خوبه که به روانپزشک مراجعه کردید و خودتون هم می‌دونین که برای برگشتن به زندگی عادی، متکی بودن به دارو کافی نیست. شما میخواین خودتون به خودتون کمک کنید ولی نمی‌دونین چطور. به نظر می‌رسه خودتون و طرف مقابل‌تون رو نبخشیدید و حرف‌های نگفته‌ی زیادی دارید که میخواید او بدونه. اینکه احساس می‌کنید الان نمی‌تونید به کسی اعتماد کنید به خاطر ضعف شما نیست و در این شرایط، طبیعی هست.

اغلب خانم‌ها به قصد داشتن یک رابطه‌ی دائمی و پایدار، وارد یک رابطه میشن اما آقایون برعکس هستن و اغلب، قصدشون این هست که فعلا روزهای خوشی رو بگذرونن. شاید اون رابطه بعدا تبدیل به یک رابطه‌ی دائمی و ازدواج بشه، شاید هم نه. نمیخوام از من ناراحت بشید اما پذیرش اینکه یک نفر، اون هم یک مرد بالغ، تحت فشار خانواده و علیرغم میل خودش با کسی ازدواج کنه، برام کمی سخت هست. فردی که واقعا تمایلی به چنین ازدواجی نداره، می‌تونه کلا این کار رو نکنه و حداقل فعلا ازدواج نکنه. متاسفانه برخی از ما گاهی مسئولیت رفتارها و تصمیم‌هامون رو نمی‌پذیریم و با توجیهاتی از قبیل اینکه تحت فشار بودیم و مجبور بودیم و دیگران برامون تصمیم گرفتیم، سعی می‌کنیم از زیر بار مسئولیت، شونه خالی کنیم.

برای اینکه احساس بهتری داشته باشید، چند تا تمرین بهتون میدم.

اول اینکه سعی کنید به جز لحظه‌های خوبی که با هم داشتید، اوقاتی رو هم به یاد بیارید که با هم مسائل و مشکلاتی داشتید، دعوا می‌کردید، و در نهایت ایشون با فرد دیگری ازدواج کردن. منصفانه با خودتون فکر کنید اگر با توجه به شناختی که الان از ایشون و رفتارشون پیدا کردید، با هم ازدواج کرده بودید زندگیتون چطور می‌شد؟ برای خودتون بنویسید به چه دلیل، اون رابطه نهایتا به درد زندگی شما نمی‌خورده و حداقل 1 ماه، هر روز نوشته‌هاتون رو برای خودتون مرور کنید.

دیگه اینکه 5 تا کار جدید که تا به حال اصلا انجام ندادید رو شروع کنید و یاد بگیرید. 5 تا کار کاملا جدید. مثلا یوگا، خطاطی، طراحی، نقاشی، سفالگری، شنا، شماره‌دوزی و ...

بیکار و تنها نمونید و بیشتر با اقوام و دوستانتون وقت بگذرونید یا حتی دوستان جدید پیدا کنید. بعد از مدتی می‌بینید که حال‌تون به مرور زمان بهتر میشه. به خودتون فرصت بدید و اگر برای حرف زدن خیلی احساس نیاز می‌کنید، از خدمات مشاوره‌ی حضوری استفاده کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون