شیر دوشیدن جهت افزایش شیر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 199 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام و خسته نباشید حدود دوماهه زایمان سزارین داشتم شیرم خیلی کم بود بهم گفتن بدوشم زیاد میشه همینطور هم شد با دوشیدن زیاد شده اما مشکلی که دارم اینه که پسرم داره به مکیدن شیشه شیر عادت میکنه و حس میکنم سینم رو دوست نداره باید چیکار کنم چون شیرو که میدوشم سینه ام خالی میشه همون شیر رو با شیشه بهش میدم .

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید نوزاد شما از سینه شما تغذیه شود هر چه نوزاد  نوک سینه را بمکد شیر مادر بیشتر می شود نباید به نوزاد خود شیشه شیر بدهید طبیعی است با شیشه دادن به کودک نوزاد کم کم سینه مادر خود را نمی گیرد مطمئن باشید شیر خشک کیفیت شیر مادر را ندارد به همین علت نوزاد خود را شیر خشکی نکنید می توانید از قطره ویا قرص شیر افزا برای افزایش شیر کمک بگیرید مصرف مایعات را افزایش داده و سعی کنید نوزاد از نوک سینه شما تغذیه شود تا شیر کافی تولید شود موفق باشید.