با سلام.دختر من 2.5 ماهه است.چند روزه سینمو نمیگیره.آیا میتونم با قذص کلوپرامید و شیرافزا و دوشیدن شیر،به قطع نشدن شیرم کمک کنم؟ الان 3. 4 روز هست که شیر ندادم.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی عامل اصلی ترشح شیر شما مکیدن کودک هست. مس تونسد حجم شیر رو اضافه کنید تا حدودی ولی حفظ این میزان شیر با مکیدن امکانپذیره شاد باشید