با دوشیدن تا کی شیر مادر خشک نمیشه?
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی به خیلی عوامل بستگی داره بین دو ماه تا یکسال شاد باشید

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

شیر دوشیدن جهت افزایش شیر

پاسخ سلام دوست عزیز باید نوزاد شما از سینه شما تغذیه شود هر چه نوزاد نوک سینه را بمکد شیر مادر بیشتر می شود نباید به نوزاد خود شیشه شیر بدهید طبیعی است با شیشه دادن به کودک نوزاد کم کم سینه مادر خود را نم...

دوشیدن شیر برای نوزاد بهتر است؟

پاسخ با سلام و عرض ادب شما می توانید خودتان با دست نوک سینه را کمی فشار دهید تا سرعت خروج شیر کمتر شود.

با سلام.دختر من 2.5 ماهه است.چند روزه سینمو نمیگیره.آیا میتونم با قذص کلوپرامید و شیرافزا و دوشیدن ش

پاسخ سلام کاربر گرامی عامل اصلی ترشح شیر شما مکیدن کودک هست. مس تونسد حجم شیر رو اضافه کنید تا حدودی ولی حفظ این میزان شیر با مکیدن امکانپذیره شاد باشید

تغذیه نوزاد با شیر دوشیده شده

پاسخ با سلام و عرض ادب دوست عزیز باید از همان روزهای آغازین بعد از ترخیص با سینه به نوزاد شیر می دادید. اکنون نیز با توجه به اینکه نوزاد به راحتی قبول نمی کند سینه را بگیرد شما تلاش خودتان را کنید چون ترشح...