اضطراب برگشتن بیماری هیپوکندریا

سلام . من حدود ۲ سال و نیم درگیر هیپوکندریا بودم و حدود ۷ ماه دارو خوردم که ۶۰% بهبود پیدا کردم و درمان رو رها کردم و بعد دوباره ۳ ماه هم روان درمانی کردم ولی الان حدود ۴۰ روز پدر و مادرم سفر رفتن و من دوباره وسواس و اضطرابم برگشته که نکنه اونا نیستند بیماری بگیرم و اتفاقی بیفته چیکار کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام بهتر است به هیچ وجه بعد از بهبود درمان را ترک نکنید چون باعث عود علایم میگردد این بیماری یک وسواس خود بیمار انگاری است وباید درمان طولانی ورواندرمانی بگیرید