هیپوکسی و تشنج کودک

سلام دخترم هنگام تولد احیا شد و بعد تشنج مکرر هیجده روزدران ای سی یوبودنوارمغزسه و شش ماهگیش نرمال بود الان هفت ماهشه ولی هنوز نمیتونه بشینه دمر نمیشه میخواستم بدونم آیا در آینده میتونه همه کارهاش رو خودش انجام بده  و کامل خوب میشه ومعلول جسمی وذهنی نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض احترام خدمت شما والد گرامی
این سوال رو باید از فوق تخصص مغز و اعصاب کودکتون بپرسید و فقط به نواز مغز اکتفا نکنید، نتیجه ام آر ای و سایر آزمایشات هم مهمه
در اولین فرصت با هماهنگی با متخصصی که گفتم کاردرمانیش رو شروع کنید و به صورت مرتب ادامه بدید.
انشاالله که آسیب جدی نبوده و با توانبخشی حل میشه.