غده چرکی در پشت گوش کودک

سلام خسته نباشید. دخترم ۲۳ ماهشه. چند وقت پیش پشت گوش راستش بالای لاله گوشش یه چیزی مثل جوش چرکی درآورد که کنده شد و رفت و خوب شد. چند وقت بعد مجدد در اومد اما اینبار جوش نبود کوچیک بود ولی برجسته و سفت. الان چند ماهی میشه که هست و بزرگتر شده و قرمز شده و چرکی هم شده. همسرم نمیزاره اصلا ببرمش دکتر میگه جوشه چیزی نیست و خودم خالیش میکنم. اما‌من خیلی نگرانم. میشه راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه داد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

با اين توضيحات به تنهایی نميشه تشخيص داد

اگر در يه منطقه مرتب تكرار ميشه حتماً بايد توسط دكتر معاينه بشه و علتش تشخيص داده بشه.

فقط به ديد يک جوش ساده بهتره نگاه نكنيد.