باسلام وخسته نباشید من 33سال دارم خیلی جوش میزنم جوشها همراه با درد وگاهی چرکی هستن دکتر پوست زیاد رفتم آزمایش هورمونی هم انجام دادم مشکلی نداشتم با پماد بنزوئیل پراکساید بعد از چند روز درد وسوزش جوش خوب میشه روز بعدش جای دیگه صورتم جوش میزنه لطفا راهنمایی نمایید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتره با متخصص پوست و مو مشورت کنید

تجربه شما

منم مشکل تقریبا شبیه شما بود رفتم پیش دکتر مظلومی واقعا نتیجه گرفتم