باسلام من ۴آبان ای یو ای کردم وامروزروز۱۱ ای یو ای هست تخمدانم دردمیکنه‌گاهی وقتااستخان پاهم جاهای مختلف دردمیگیره ودرقسمت نافم احساس میکنم گاهی وقتاسنگین میشه واینکه دکتربهم شیاف پرژسترون دادن وقرص دوفاستون که پنجشنبه اخرین قرص روخوردم وشیاف روهم دکترگف ادامه بدم موعدعادتمم ۱۷هست خیلی میترسم که خدایی نکرده جواب نگیرم کیامثبت شده ای یو ایشون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ۱۴ روز بعد از آی یو آی آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید