جوش های چرکین در ناحیه تناسلی

سلام خسته نباشید

چند ماهی هست که روی خود آلت تناسلیم یک جوش خیلی بزرگ و دردناک درمیاد. جوری که نمیتونم حتی به خوبی راه برم.  وقتیکه خوب میشه یه مدت نیست ولی باز بعد از چند وقت دقیقا روی یک جای مشخص چندین مرتبه هست همون جوش دردناک و اصلا تغییر نمیکنه جاش ....خیلی درد دارم و بزرگه و بعد از سه، چهار روز چرک میکنه و میترکه

بنظرتون خطرناکه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام و ممنونم دوست عزیز،
هر زمان که در ناحیه تناسلی دچار جوش یا زخم یا تب خال و ..هرگونه مشکل  شدید حتما باید توسط ماما یا پزشک زنان ویزیت بشید