سلام و خسته نباشید. همسرم یک روز بعد از عید فطر که 27 خرداد بود با ماشینی تصادف میکنه و دست چپ و استخوان درشت نی پای چپ هم میشکنه که پلاتین میخوره فکر میکنم یک هفته بعد از عمل به پزشک قانونی مراجعه کردیم و مراجعه بعدی رو 27 مرداد تعیین کردن میخواستم بپرسم حدودا چقدر طول میکشه که بیمه دیه رو پرداخت کنه و اینکه مبلغ دیه رو میشه الان باتوجه به صدمات وارده حدودا مشخص کرد؟

صدمات براثر تصادف :شکستن استخوان درشت نی که پلاتین و پیج خورده

شکستن استخوان زنداعلی دست

دوحارصه زانو و آرنج دست و پا

کبودی بر اثر ضربه سخت

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با احترام

👈🏻با توجه به اينكه برايتان معاينه مجدد به تاريخ ٢٧ مرداد تعيين شده است تعيين ميزان ديه به صورت دقيق بعد از معاينه فوق امكان پذير است ولي به نظر ميرسد حدود سي ميليون تومان برآورد گردد.

👈🏻شركتهاي بيمه در صورت موافقت زيان ديده( شما) با كسر حدود سي درصد از مبلغ ديه طبق نظريه پزشكي قانوني نهايتا تا يكماه بعد اقدام به تسويه حساب نهايي ميگردد اما در صورت عدم توافق بايد منتظر صدور رأي قطعي از دادگاه باشيد.