سلام . من به دلایلی مجبورم یکی دو وعده در روز به پسر پنجاه روزه ام شیرخشک بدم از نظر وزن دهی و ایمنی نان بهتره یا اپتاميل ممنونم از راهنماييتون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

هر دو خوب هستند و از نظر مواد مغذی و انرژی نزدیک به هم هستند. گاهی اوقات کودکان نان رو ترجیح میدن و برخی اوقات آپتامیل . شما از یکی از این دو محصول شروع کنید و در صورت عدم تمایل یا تحمل کودک مورد دیگه رو میتونید امتحان کنید