باسلام.پسرم ۶ ماه و ۴ روزشه.و به دلیل رفلاکس بهش آپتامیل پپتی میدادم.ولی الان احساس میکنم سیر نمیشه با.خواستم بپرسم تا کی باید پپتی بخوره؟از کی میتونم بهش آپتامیل معمولی بدم که متناسب با سنش باشه.از طرفی میتونم پپتی با آپتامیل معمولی و باهم قاطی کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
باتوجه به اینکه فرمودید ریفلاکس دارد بهتر است برای تغییر نوع شیرخشک در صورت لزوم به پزشک مراجعه کنید.