اپتاميل پپتي٢

با سلام

من دخترم ٢ سالش هست الرژي به پروتين گاوي داره و تا الان شير خودم ميخورد با رعايت رژيم ولي باز هم پوستش يك وقتاي اگزما ميشه و خارش داره .دو روزي هست شير خشك اپتاميل پپتي ميدهم ولي رنگمدفوع سبز     تقريبا لجني كمي ابكي و كمي مخاط داره . آیا آلرژي هست ؟و ميتوانم ادامه بدهم همين شير خشك .

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، تغییر رنگ مدفوع مربوط به شیرخشک است و اقدام خاصی لازم نیست.