عدم مدیریت و لجبازی در زندگی مشترک

سلام روز بخیر . یک زن خانه دار هستم 2 سال هست ازدواج کردم یه دختر پنج ماهه دارم . منو همسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم بهم دیگه احترام می‌گذاریم  من نمیتونم به هدفی که دارم برسم نمیتونم حرف شوهرمو گوش بدم همش باهاش لج میکنم . دعوایی ما سر گوش ندادن من به حرف های همسرم هست و جمع نکردن زندگیم اصلا نمیتونم خونه زندگیمو درست اداره کنم یه روز همه کارهای خونم به بهترین نحو ممکن انجام میشه یه روز هم بهم ریخته تمرین زندگی رو دارم ، و بگم اصلا شوهرم بخاطر این موضوع منو سرزنش نمیکنه . خودم درباره همه توی زندگیم حرف میزنم و حرف های گذشته رو یادآوری میکنم و این موضوع بین منو شوهر اختلاف انداخته لطفاً کمک کنید زن مستقلی باشم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنون از اعتمادتون به ما

به نظر میاد شما از خودتون توقع زیادی دارید و معیار های سطح بالایی رو برای خودتون مشخص کردید که نمی تونید بهشون دست پیدا کنید و دائم در حال سرزنش کردن خودتون هستید و این مسئله باعث شده حتی دیگران رو هم سرزنش کنید و حرفشون رو بزنید در گام اول خودتون رو بشناسید و نقاط قوت و ضعف خودتون رو بشناسید و بر پایه اونها برنامه ریزی کنید

در گام دوم هر گاه اصلا حوصله ندارید یکی از کارهای خیلی کوچیک عقب افتاده رو انجام بدید تا بتونید بر اهمال کاری تون فائق بیاید چون وقتی افراد معیارهای سطح بالا دارند و نمی تونند کارها رو در اون سطح انجام بدهند کلا بیخیال کارها میشن و دچار شلوغی میشن و این اونها رو روی یه دور باطل میندازه

امیدوارم مواردی که عرض کردم راه گشا باشه🌸🌸🌸